Petua Pukul Lian Padukan

بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم

Dalam pelajaran Buah Pukul, pelatih atau pengamal perlu memegang prinsip "Berdiri Musuh" yang memberi pengertian tidak kira dengan siapa kita akan berhadapan, dia adalah musuh. Setelah berkongsi dengan anda semua tentang sifir Buah Pukul (cara lama), kali ini kami ingin bercerita tentang petua pukul Lian Padukan.
p/s: errr..password kena tanya Cikgu Amy lah.
Comments
10 Comments

10 comments:

# written by aduka30

cikgu saya nie nak belajar....

# written by amy

nak blajar..kena tau syarat nak berdiri dulu...ukuran dan jangka perlu lah dipelajari,barulah cukup syarat untuk berdiri..

# written by amy

nak blajar..kena tau syarat nak berdiri dulu...ukuran dan jangka perlu lah dipelajari,barulah cukup syarat untuk berdiri..

# written by MOHD FAIZAL MOHD NOR

apa password nie.. sms la.. kui kui.. :D

# written by Dan

Cikgu Faizal kena tanya Cikgu Amy la, kalau saya bagitau nanti dia marah.. huhu

# written by amy

mana ada marah biasa je....

# written by Lian Padukan Penang

Rajah Lam Jalalah....jarang ada orang nak post rajah tu....dah lama tak tengok....

# written by dan

Rajah tu saya ambik dari Kitab Mat Kilau

# written by adyskid

Ohh Kitab Mat Kilau... Banyak gak amalan dalam tu... Apa paswednya?? Teringin jugak nak tengok..
Maklumla saya ni orang baru blajag... Lian Penang

# written by Arif

Salaam dari Johor Bahru. blog ni banyak tentang falsafah dan permainan lian padukan dan juga pendedahan lain.sangat menarik. saya pun nak tau jugak password-nya :D saya baru berkecimpung dalam lian padukan. harap dapat ditunjuk ajar. :)

Post a Comment

Kepada Pelawat Yang Budiman,

Jika anda terpaksa menggunakan "Anonymous" sebagai pengenalan diri, sila letakkan nama anda atau nama samaran pada penghujung komentar anda. Ini adalah sebagai tanda keikhlasan anda memberi komen atau ulasan.

Terima Kasih.

 
 

Copyright 2015 All Rights Reserved Lian Padukan Terengganu by Blogger.com