Penafian

Ini adalah laman peribadi dan segala artikel yang diletakkan disini adalah pandangan peribadi pemilik dan tidak melibatkan yang hidup atau yang mati. Jika wujud keadaan sedemikian, merupakan kebetulan sahaja.

Segala kandungan dan pandangan melalui berita, artikel, forum dan/atau perbincangan tidak mandatori dan/atau wajib dan merupakan sekadar panduan dan rujukan pembaca sahaja. Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesan dan/atau akibat/musibah amalan hasil rujukan daripada maklumat di dalam laman ini.

Blog ini juga ada menyediakan pautan kepada laman web lain untuk membantu anda mencari maklumat mengenai topik lain yang mungkin berkaitan. Pemilik blog ini tidak menjamin ketepatan maklumat yang disediakan dalam laman yang dipautkan. Apa jua maklumat, bahan atau kandungan yang dirujuk kepada atau dipautkan dari laman web ini disediakan tanpa pernyataan atau waranti atau sokongan oleh Pemilik blog.

Jika anda memerlukan khidmat nasihat yang khusus sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Ada artikel di sini tidak dapat dikesan penulis asalnya, sekiranya anda adalah penulis asal sila hubungi pemilik untuk dikreditkan.

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca halaman ini, kami amat mengalu-alukan maklum balas/pertanyaan anda.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

Kepada Pelawat Yang Budiman,

Jika anda terpaksa menggunakan "Anonymous" sebagai pengenalan diri, sila letakkan nama anda atau nama samaran pada penghujung komentar anda. Ini adalah sebagai tanda keikhlasan anda memberi komen atau ulasan.

Terima Kasih.

 
 

Copyright 2015 All Rights Reserved Lian Padukan Terengganu by Blogger.com